Accessoires

U bent op zoek naar de juiste onderdelen voor uw gesneuvelde waterpijp?
In onderstaande categorieën vindt u alle mogelijke waterpijp_onderdelen en accessoires die u maar kunt bedenken, onderdelen zoals waterpijpflessen, waterpijpslangen, waterpijp-mond & tussenstukken, waterpijp tabakskommen, asschaaltjes, waterpijp-windvangers, waterpijp-afd...

U bent op zoek naar de juiste onderdelen voor uw gesneuvelde waterpijp?
In onderstaande categorieën vindt u alle mogelijke waterpijp_onderdelen en accessoires die u maar kunt bedenken, onderdelen zoals waterpijpflessen, waterpijpslangen, waterpijp-mond & tussenstukken, waterpijp tabakskommen, asschaaltjes, waterpijp-windvangers, waterpijp-afdichtingrubbers, waterpijp-tassen, waterpijp-hygienemondstukjes en filters en nog heel veel overige waterpijp-onderdelen en waterpijp-accessoires.

Meer

Accessoires  Er zijn 57 producten

Subcategorieën

 • *Waterpijp-flessen.

  Heeft u uw mooie waterpijp-fles in honderden stukjes laten vallen of bet u het kleurtje nu helemaal zat?
  Neem dan snel een kijkje in de onderstaande waterpijp-flessen categorie met zeer veel flessen in diverse maten, modellen en zeer veel kleuren, er zal zeker een fles tussen staan die u zal bevallen en goed bij uw waterpijp zal passen.
  Let bij het uitzoeken wel even op de maten van de fles.

 • *Waterpijp-slangen.

  Is uw oude waterpijp-slang lek, verstopt of te smerig om nog beet te pakken?
  Gooi weg dat oude vieze ding en zoek in onderstaande categorie een mooie nieuwe verse slang uit zodat u snel weer van een heerlijke frisse waterpijp kunt genieten.

 • *Waterpijp-mond en...

  De oude waterpijp-slang weer compleet maken?
  Hier vindt u diverse losse mondstukken en tussenstukken voor in de wat meer klassieke waterpijp-slangen.
  De waterpijp-mondstukken en tussenstukken zijn er in diverse maten, kleuren, modellen en materialen.

 • *Waterpijp-tabakskommen.

  Is uw waterpijp-tabakskom stuk, smerig of misschien wel te groot of te klein?
  Blijf er niet mee tobben en ga voor een nieuwe.
  In onderstaande categorie staan tabakskommen in alle soorten, maten en kleuren, zelfs dubbele tabakskommen met een handige windvanger.

 • *Waterpijp-windvangers.

  U wilt uw waterpijp ook lekker buiten in de tuin of op het balkon roken zonder dat iedere keer het brandende kooltje weg waait?
  Een goed passende windvanger of windkap is in dit geval de perfecte oplossing voor het wegwaai probleem.
  Hier vind u verschillende mooie en handige windvangers in verschillende kleuren en modellen voor zowel de moderne als de klassieke waterpijpen.

 • *Waterpijp-afdichtingr...

  Is uw waterpijp zo lek als een mandje?
  Waarschijnlijk bent u dan aan nieuwe waterpijp-afdichtingrubbers toe, oude rubbers kunnen op de duur uitdrogen en gaan scheuren waardoor ze niet meer afdichten en u veel valse lucht aanzuigt en de waterpijp niet meer naar behoren werkt.
  In deze categorie vindt u diverse afdichtingrubbers van verschillende afmetingen voor de afdichtingen van de flessen, tabakskommen en de slangen.

 • *Waterpijp-tassen en...

  Uw waterpijp veilig en makkelijk vervoeren en/of opbergen?
  Een goede oplossing is een handige echte waterpijptas of een mooie stevige opbergbox of kist uit de onderstaande categorie.

 • *Hygienemondstukjes en...

  Bent u op zoek naar hygienemondstukjes of filters voor uw waterpijp?
  Bij de Shisha Store hebben we diverse maten en modellen hygiennemondstukjes en verschillende filters zoals Nicotinefilters en bubble filters in huis.
  Let bij het uitzoeken van de mondstukjes wel even op de maat van het mondstuk van uw waterpijp, niet alles past op elkaar.

 • *Overige...

  Heeft u in alle vorige categorieën niet kunnen vinden wat u zocht?
  Neemt u dan even een kijkje in deze categorie met diverse onderdelen en accessoires, de kans is groot dat u hier wel het juiste onderdeel zult vinden.
  Staat uw onderdeel ook hier niet tussen dan kunt het beste even contact met ons opnemen en zullen wij ons uiterste best doen om het juiste onderdeel voor u te vinden.

 • *Reinigingsproducten

  Is je waterpijp aan een schoonmaakbeurt toe?
  In deze categorie vindt je de schoonmaakproducten voor je waterpijp zoals diverse soorten en maten schoonmaakborstels voor het reinigen van de waterpijpfles en de waterpijpstem (pijp).

per pagina
Toont 1 - 12 van de 57 items
Toont 1 - 12 van de 57 items